Fritidscenter Christianshavn - Indre By

Om fritidscenter Indre by & Christianshavn

Fritidscenter Indre by & Christianshavn byder på rigtig mange forskellige aktiviteter. Vi har fokus på faglighed, livs- og læringsmiljøer, at vi tilbyder vores medlemmer en række af aktiviteter, ture og kolonier som giver medlemmerne muligheder for at kompetenceudvikle og finde fællesskaber på tværs af køn, alder og skoletilknytning. Vi har stærkt samarbejde med skolerne, forældre og foreningsliv i Indre by & på Christianshavn. Vi har pt. 5 matrikler som er delt i: Fritidsklubber, juniorklubber og ungdomsklubber. Vores faste pædagogiske tilbud er et dejligt måltid mad hver dag, en ret som er lavet med 95 % økologi og fra "bunden af". Derudover har vi særlige kolonier og team- temature som udbydes alt efter alder/klub. PT er vores kommende kolonier: Skikoloni i uge 7 - 2017 & vi har en Teamtur til Kattingeværk samt en tematur til lalandia her i efteråret. Følg med på APP'en og sitet: Nyheder for at se hvad der udbydes i de forskellige klubber.

Skikolonierne for fritidsklub- og juniorklubmedlemmerne er også på plads. Turen går til Hemsedal i Norge, vi flyver til Oslo og bliver hentet der og kørt til Hemsedal. Fritidsklubmedlemmerne bor i hytter lige ved d. blå piste (store 36 personers hytter) og juniorklubmedlemmerne bor nede i dalen (tæt ved pisten) i 12 personers lejligheder.  Vi åbner op for tilmelding d. 9. september 2016 kl. 13:00 (Først til mølle princippet - Husk at depositum beløbet skal stå til rådighed på jeres interne AT konto)

FCIC's mediesite